• Fijne sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim aanbod

Fysiotherapie gezondheidscentrum Wassenaar

Fysio

 

Fysiotherapie

Wij zijn een enthousiast team van 7 fysiotherapeuten, gespecialiseerd in manuele therapie, sport(begeleiding), psychosomatische fysiotherapie, rug-/nekproblematiek en sportmassage. 

Door te starten bij Njoy kunnen we onze expertise die we als fysiotherapeut hebben, bundelen met de persoonlijke begeleiding van de personal trainers in het gerenommeerde fitnesscentrum boven het Wassenaarse zwembad. 

Door deze korte lijntjes is het mogelijk om blessures of klachten eerder te signaleren en eerder te beginnen met het begeleiden van je herstelproces waarin je persoonlijke doelen en niveau centraal staan, zodat je je zo snel mogelijk weer optimaal kan bewegen. 

blog-single-12-740×600
blog-single-12-740×600

Bewegen is belangrijk voor ieder mens, sterker nog: we zijn niet gemaakt om inactief te zijn. Wanneer er door blessures of een andere reden een vermindering in onze activiteiten plaatsvindt heeft dit gevolgen voor je fysieke en mentale gesteldheid. Lichamelijk ontwikkel je klachten met soms pijn en beperkingen, en geestelijk krijg je  minder energie, kortom je zit minder goed in je vel.

Boek nu je afspraak op www.fysiotherapiegezondheidscentrum.nl of bel 070-5113777 voor fysiotherapie en sportmassage.

Het is ook mogelijk bij ons om op afspraak een sportmassage te boeken in de avonduren. Goed om het lijf na het sporten van melkzuur te ontdoen.

Neem contact op:

e. info@fysiotherapiegezondheidscentrum.nl
t. 070-5113777