• Fijne sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim aanbod

Fitness doe je bij 

NJOY Fitness

Fitness met NJOY Fitness

Individueel Fitness

Bij sportschool Njoy Fitness Wassenaar kunt u onbeperkt sporten voor een vast tarief. Er is een breed aanbod aan machines en apparatuur en er staan professionele fitness instructeurs voor je klaar om je te helpen. Fitness is een verzamelterm voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Er kan een doelstelling zijn die je graag wilt behalen, zoals bijvoorbeeld groei van spiermassa of verbetering van het uithoudingsvermogen. Bij Njoy kunnen wij je hierbij helpen doormiddel van een fitness schema die we samen met jou gaan opstellen.

Fijne sfeer Persoonlijke aandacht Ruim aanbod

blog-single-12-740×600
blog-single-12-740×600

Speciale oefeningen

Senioren fitness

Onthoud goed dat je nooit te oud bent om goed voor je lichaam te zorgen en vooruitgang te boeken! Fitness oefeningen zijn heel toegankelijk voor iedere leeftijd omdat de oefeningen gecontroleerd uitgevoerd worden. Het zijn oefeningen die je dagelijks leven een stuk makkelijker maken en de kwaliteit van je leven verbetert. Het is ook zeer belangrijk om op oudere leeftijd je spieren te blijven trainen. Naarmate je ouder wordt, worden je botten minder sterk en krachttraining helpt de botten sterker te worden. Onze lessen, de apparatuur en onze gezellige zithoek is zeer toegankelijk voor alle senioren ongeacht welke leeftijd. We zijn de nummer 1 sportschool in senioren fitness uit de omgeving.

 

Groepslessen

Doe mee met een van de groepslessen

pilates

Met Pilates train je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier. Pilates is voor alle doelgroepen en richt zich op het powerhouse van je lichaam!

Gratis proefles

spinning

Spinning draagt bij aan het vergroten van de longinhoud. Je verbrand veel calorieën met slechts één training. Vanwege afwisselende ritmes train je eenvoudig je conditie en spieren.

Gratis proefles

circuit training

Circuittraining is een trainingsmethode waarbij je een circuit doorloopt om je hele lichaam te trainen. Je voert een aantal oefeningen achter elkaar uit, waarbij al je spiergroepen aan de beurt komen.

Gratis proefles

yoga

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Yoga komt van oorsprong uit het verre oosten.

Gratis proefles