• Fijne sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruim aanbod

Samen sporten

Groepslessen

Groepslessen

Doe mee met een van de groepslessen

Pilates

Met Pilates train je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier. Pilates richt zich op het powerhouse van je lichaam!

Gratis proefles

Bodypump

Bodypump is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen.

Gratis proefles

zumba

Zumba is een geweldige cardio workout door intensief dansen op latin muziek. Latin dans bewegingen worden gecombineerd met cardio/fitness bewegingen tot een dynamische workout vol plezier.

Gratis proefles

Circuit Training

Circuittraining is een trainingsmethode waarbij je een circuit doorloopt om je hele lichaam te trainen. Je voert een aantal oefeningen achter elkaar uit, waarbij al je spiergroepen aan de beurt komen.

Gratis proefles

Salsation

Bij Salsation wordt een functionele training gecombineerd met vernieuwde latin dansbewegingen op muziek met een mix van verschillende ritmes.

Gratis proefles

Spinning

Spinning draagt bij aan het vergroten van de longinhoud. Je verbrand veel calorieën met slechts één training. Vanwege afwisselende ritmes train je eenvoudig je conditie en spieren.

Gratis proefles

bodybalance

Bodybalance is een combinatie van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het zijn op yoga gebaseerde bewegingen om je lichaam sterker en flexibeler te maken.

Gratis proefles

Yoga

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Yoga komt van oorsprong uit het verre oosten.

Gratis proefles

Power cycling

Power cycling is een energieke workout. Er wordt gebruik gemaakt van de spinningfiets. Bij deze workout werk je aan je conditie en kracht.

Gratis proefles

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’.

Gratis proefles

Yin yoga

Yin yoga is een langzame vorm van yoga waarbij verschillende houdingen voor een langere tijd worden vastgehouden. Het is gericht op het soepeler maken van de gewrichten.

Gratis proefles

Senioren Fitness

Als u al wat op leeftijd bent is fit en gezond blijven heel belangrijk. Senioren Fitness is samen sporten, onder professionele begeleiding. Samen sporten is een drijfveer om door te zetten.

Gratis proefles

Do-in yoga

Do-in yoga is gericht op het krachtiger worden van lichaam en geest. Het is een rustigere vorm van yoga waarbij er afwisseling is tussen stil zijn en bewegingen

Gratis proefles

Flow yoga

Flow yoga is een actieve vorm van yoga. Hierbij wordt er gefocust op het bewustzijn, spierkracht en flexibiliteit. Bij deze vorm beweeg je dynamisch tussen verschillende houdingen.

Gratis proefles